Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MILDA MATILDA

jag väntar på en grön bänk

under gröna trädets skugga

jag väntar medan frön från

trädets grenar stilla dugga

och fordonen passerar

via kungsbron upp mot söder

jag väntar här i vila

fastän hjärtesåren blöder

 

LARZ GUSTAFSSON   30/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-30 16:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodiga rader
2010-05-31

    ej medlem längre
Överskriften fick mig tänka på sången Waltzing Matilda...
2010-05-31

  stenen/ Yv Ericsson
ledset. i väntan där. snyggt!
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP