Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Swing me boy

Swing me boy
vissla dina memoarer du
som kom från Riftdalen med all den där
glädjen levnadsrus trumvirvelfingrar
du triumferar i mitt huvud
en vildhäst gör bocksprång i bröstkorgen
jag vill sätta tårna där
vid vildhästbröstet
och skjuta dig i hjärtat
med en glödpil




Fri vers av Emelie Bexelius
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-30 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Bexelius