Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortblåsta

uturinstrumentetflödadetoner
de
spreds bortom öron

huränhanblåste

hörde
ingen

hanstonspråk
var
okänt
nytt
kanskeskrämmande




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-30 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP