Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stadens nämn är lätt förklätt i denna upplaga av 'Så gott som sant'. (Texten innehåller intet av intresse för en intellektuell människa, gå genast vidare till någon riktig poets text och njut i fulla drag av denna istället.)


Så gott som sant (närapå)






Eller som Hanna sade till Jörgen då de satt mitt i matsalen på statt senast.
- Om du först visar att du kan trycka upp en falukorv i röven på dig, så lovar jag att du skall få knulla mig i arslet sedan, ja om du kan alltså, för jag tror det kan svida en del att ha falukorven intryckt där...

Att paret sedan närapå blev utkörda ur salen säger ryktet något om, enligt intervjuer med en del andra gäster av lokaltidningens representant i Torrköping. Detta skall ha utspelat sig en lördagkväll för ungefär fyra år sedan och att vi hållit på sandalen ända till dags dato och inte längre än så, beror på att Jörgen avled vid ratten under en dikeskörning för några* dagar sedan.




*För den vetgirige heter 'några'
algunos, på ett annat språk...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2010-06-02 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP