Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönt te och sällskapsspel

Grönt te och sällskapsspel om kvällarna
du äter salta pinnar och skrynklar pannan
och mina ögon fastnar på linjerna
din ögonbrynstystnad streck och grubbelpanna
jag förlänger alla schackrutnät och cirklar
mäter våra vinkelvrår och våglängder
tills du bryter
Och jag bryts och börjar stråla
när ett ögonbryn höjer sig
lägger armen över bordet i en sällskapslinje
Du sippar
på ditt gåtfullt gröna te




Fri vers av Emelie Bexelius
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-02 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Bexelius