Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt föll en stjärna...



om jag bjuder dig gåvor
ur mina händers överflöd
smakar du

riklighetens nektar vällustig
mersmak utmed dina läppar
flödar safter du villigt sväljer

och även om jag säger
det är inte som det en gång var
som det en gång kunde bli

om vi bara kunde mötas
bara för att - låta bli

för att smaka av - varandra


i dunkelt ljus
med vidöppna ögon
bibehålla
anspänningen

i huden

minnet av
ja,

oss

i mellanrummet

där persiennerna vägleder
dagens sista solljusstrålar
och nattens fönster
kysser in vinden


mina händer i din toviga hårman
ansamlad lust som häver

vågorna som slår mot stranden

tassavtryck över glatt mage
fnissande samman-

för
frukter
delas

våra händer
smakar

vi
når inuti

och fylls med nya sånger

igen


händer
frukt
sväljer
smaka
huden
kysser
glatt
mage
skrattar


vi sjunger




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-02 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund