Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ljus också.


Stjärneljus i natten

två år av mitt liv är som
en mörk natt där få stjärnor lyser
mörkret är en sorg jag än bär
stjärnorna är de vänner jag har
en del är borta och en del finns kvar
men alla jag i mitt minne har




Fri vers av Elin E
Läst 251 gånger
Publicerad 2004-07-03 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E