Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
depp


står fortfarande

Står för nära avgrunden för att backa.

Står för långt bort för att hoppa.

Står kvar.

Rak i ryggen.

Klockan tickar alldeles för högt.




Övriga genrer av jag?
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-04 16:25



Bookmark and Share


  oMareld
känner igen mig

Det är bra att du har hittat
ett sätt att
släppa ut dina tankar
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

jag?
jag?

Mina favoriter
Vinterns spöke