Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårväder

Låt mig få åska ner på oss alla,
spänningen är för stor.

Låt mina skrik, över er jord få skalla
där tystnadens rötter gror.

Låt mina knogar
slå upp alla ängar,
mitt vrål skrämma barnen
i sina sängar,
Min dissonans kapa pianots strängar,

vara allt det ingen tror




Fri vers (Fri form) av jag?
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-02 15:05



Bookmark and Share


    ida lindberg
vara allt det ingen tror! ja jävlar, den raden hör hemma överallt
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

jag?
jag?

Mina favoriter
Vinterns spöke