Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En situation som var avgörande för mitt liv.


Skrik av förändring

Vattnet faller ned över mina trötta axlar. Hoodtröjan blir blöt och tung. Tar av den och står i regnet i t-skirt och byxor. Det kalla vattnet forsar ned över min rygg, det sköljer iväg allt.
Faller ned mot marken. Stilla. Andas långsamt. Ser upp mot den gråa himlen och skriker. Långt. Hest. Utmattat.

Faller i gråt. Så jävla klart. Allt är så jävla klart. Ser världen igenom ögon fulla av tårar. Skriker ut min ilska, min tröthet, min smärta.

Endast vindarna viner i trädet.




Övriga genrer av jag?
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-03 14:28



Bookmark and Share


  Joel Munther
inte dåligt, någonting eget med din skrivstil är det allt.
Fortsätt!!
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

jag?
jag?

Mina favoriter
Vinterns spöke