Här får poesigestapo mer att bita i.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här får poesigestapo mer att bita i.




ELEKTRIFIERANDE BEGRAVNING

om jag begraver mina ögon i dina

kan de finna vila där?

eller leder det till en ännu värre pina

än den som jag känner här?

och om jag talar

ställer artiga frågor

får jag likadana svar?

eller ska jag plågas

i självföraktets lågor

när jag lämnas ensam kvar?

 

 

du valde platsen

mitt emot mig på bussen

men förblev helt uttryckslös

du höll mig fången

tills du lyfte på stussen

lilla kopiösa tös

sprängfylld av åtrå

gick jag bortåt åt mitt håll

pilsk som katterna i mars

troligtvis lika åtråvärd

som ett tandtroll

tragedin tangerar fars...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/1 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2010-06-03 19:11



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Komedin och tragedin gränsar till varann. Så har det komiska alltid ett stänk av tragik i sig, liksom tragedin har en gnutta komik. Det utmärker äktheten.
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP