Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dethär är på sätt och vis en fristående fortsättning på dikten Gravitation. Men man kan utan problem läsa den fast man inte läst Gravitation, det blir kanske till och med lättare så.


Att ta tag i sitt liv och dra själv

Kom till mig och var min tolk jag förstår inte mig själv
Kom till mig och led min väg mina känslor är en älv
Som rinner ner för döda fall men plötsligt svänger av
Den dränker skörd och dödar folk
den bildar nya hav

Kom till mig jag öppnar mig
jag ger dig allt jag har
Så kom till mig och tala
jag vill höra dina svar
Öppna dig själv jag vill veta
det bara du vet
Beskriv dina känslor
en poet förstår poet

Ensamhet är inte sant
nej ensamhet är fel
Kom till mig och tala
annars får jag spel
Så ge mig dig jag ger dig mig så lättfångad är jag
Dela dina känslor
jag lovar vakta bra




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Simon Eriksson
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-03 20:01



Bookmark and Share


  sellout
gillar! det är känslosamt på något sätt, blottande. andra stycket är favorit. bra skrivet.
2010-06-18

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra. Gillar. =)
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Simon Eriksson