Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag som imorgon som igår

Jag vaknar klär på mig jag går genom stan
jag jobbar jag tänker på sår hela dan
Går hem jag klär av mig går och lägger mig
Jag vaknar och tänker på dig

Och på

Saker som händer händer som trevar
TV som sänder sänder jag velar
Vill ha dig men letar inte ändå
Vill leta men jobbar varför gör jag så?
Skyller på resor och leda och skräp det är som jag drar ett osynligt släp

Jag drömmer om resor jag drömmer om hopp
Jag drömmer om vinster och stora belopp
Jag drömmer om att bekräfta mig
Men mest drömmer jag om dig

Jag tänker på detta och skriver en sång
Jag undrar om jag nånsin ska våga nån gång
Att ta tag i mig själv och sträcka mig
Ut efter dig

Och efter

Saker som händer händer som trevar
TV som sänder sänder jag velar
Vill ha dig men letar inte ändå
Vill leta men jobbar varför gör jag så?
Skyller på resor och leda och skräp det är som jag drar ett osynligt släp

Jag kanske har samlat mod just idá
Jag kanske har blivit driftig och bra
Men jag tvivlar för mycket på jag min och mig
Jag behöver verkligen dig

Jag går runt med en osynlig sten i mitt bröst
Den sliter och rycker och snart är det höst
Jag går ut i regn som bildar sjöar och hav
Vill ha vackert väder är det ett orimligt krav

Att kräva

Saker som händer händer som trevar
TV som sänder sänder jag velar
Vill ha dig men letar inte ändå
Vill leta men jobbar varför gör jag så?
Skyller på resor och leda och skräp det är som jag drar ett osynligt släp

Jag vaknar klär på mig ännu en gång
Jag tänker jag gråter jag sjunger en sång
Går hem och klär av mig går och lägger mig
Jag vaknar
och tänker på dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Simon Eriksson
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-25 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Eriksson