Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem fan vann??

Klara
Färdiga
Gå!!

Alla andra sprang
utom jag

Jag stod kvar vid startlinjen och fipplade med mina skosnören
hade fått ett hårstrå i munnen
smuts i ögat
det kliade på ryggen också.

När jag tittade upp var andra redan i mål.

Jaha sa jag och gick hem.




Fri vers av theloglady
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-04 10:08



Bookmark and Share


  aol
käner igen mig själv
2010-06-10

  thyra
Vinna är inte det viktigaste, snarare att ha fokus :) men på vad avgör man själv :) Härlig text! Gillar!
2010-06-06

  Nina Nightwish VIP
LÅTER LITE SOM JAG DET DÄR, ATT VINNA BLIR INTE VIKTIGT, NÄR DET FINNS FEMTIOELVA STÖRANDE MOMENT, HELST NÄR DET KLIAR:)OPS, CAPSLOCK PÅ, ORKAR INTE SUDDA OCH SKRIVA OM:)
2010-06-06

  Mikaela P
Haha, den här var uppfriskande!
2010-06-06

  Kjell A. H Lundin
Fick ett leende, så enkel och härlig, ja och vem vann egentligen!!

Mer av detta, tack!

Hälsning
Kjell
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

theloglady
theloglady