Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
underhållande rappakalja


potatis-filosofi

Potatis är aldrig helt rund, den är oval eller 4 kantig. Har ni någonsin sett en potatis som ser ut som Göran Persson? Det har jag. Den var inte vacker. Potatis växer i jorden. Jorden är potatisens hem. Ordet potatis är ett roligt ord. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Säg det snabbt så blir det potatpiss. jag har även sett en potatis som såg ut som Fredrick Reinfeldt, Mona Salin och en annan som ser ut som George Bush. Ingen av dem var särskilt vackra. Undra varför potatis ofta liknar politiker. Det är en bra fråga. Hej hej. Potatis kan vara grön, röd, grå och brun. Potatis växer i jorden. Det har jag redan sagt, men det är viktigt så jag säger det igen. Den växer i jorden. Det börjar kanske bli lite enformigt med allt potatis snacket. Det skiter jag i. Hej hej. Potatis luktar lik. Den växer i jorden. Potatis liknar ofta politiker. Hej hej. Jag har odlat potatis en gång. Det gick åt helvete. Den blev uppäten av en bjäver. En bjäver är en liten varelse. Den har fyra ben. Den är rätt så lik en hund. Min mamma sa att det var en hund. Det var en bjäver, säger jag. Säger ni i mot mig så blir jag ledsen. Hej hej. Potatis luktar lik. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis. Potatis.
Det var många roliga ord. Hoppas att ni skrattar lika mycket som jag. Potatis växer i jorden. Hej hej. Min dator vill att jag ska ta bort upprepade ord varje gång jag skriver Hej hej. Den gjorde just det. Den kan ta sig i arslen. den gillar inte att jag skriver potatis massa gånger. Tur att ni som laser det har är för pukade for att see minna stav feel. En het potatis. Den måste vara blöt. Man kokar ju potatis i vatten. Stakars politiker potatisarna. De blir kokta. Inte grillade. Jag tyker inte om potatis. Det smakar bajs. Inte gött. Hej hej. Potatis växer i jorden




Övriga genrer av jag?
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-04 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag?
jag?

Mina favoriter
Vinterns spöke