Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the end.

Slutet på rädslan.

Slutet på solen.

Slutet på regnet.

Slutet på tiden.

Slutet på hatet.

Slutet på ensamheten,

Början på evigheten.


Endast vindarna viskar i trädet.




Övriga genrer av jag?
Läst 211 gånger
Publicerad 2010-06-04 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag?
jag?

Mina favoriter
Vinterns spöke