Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orkar inte med att alla klagar på mig, jag trodde det räckte att jag var missnöjd med mig själv måste alla andra vara missnöjd med mig också?


faller.

Varje litet ord ekar i huvudet,
skaver i bröstet.
Jag inser mer och mer hur svag jag är.
Om någon blåser på mig faller jag,
och att resa sig blir svårare varje gång.
För såren från fallen finns kvar, läker aldrig.


Jag önskade att du kunde hjälpa mig upp,
men varför skulle du?




Fri vers av Gry Sol
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-04 17:40



Bookmark and Share


  jag?
mycket stark.
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Gry Sol
Gry Sol