Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'Student' av Helslut, inspirerte


Kritik på en text (456) - tveeggat






men köra med dig
kommer folk att ta sig tid med

pero corriendo contigo
la gente se tome su tiempo




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2010-06-05 13:27



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Oljig sojasyra tjärar ditt svettiga tusch där rösten viskar nynningens talade sång som sjunger vrålets hesa skri.
Ser smaken lukta på hörselns täta doft där tungan slickar läppjandes svalgets svala käft.
Dvalan vilar i sömnens vakna ide.
Där livet lever drömmens latenta slummer.
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP