Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekivok tamtaratam...stulet från en madam



Trosviss lärt av mor
troslös bättre än du tror
musen bör vädras
emellanåt annars kan
där flatlusen få ett bo




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2010-06-05 13:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'där väl flatlusen annars bor', tänkte jag mig kanske slutet här, annars närapå en rick...
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP