Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas

 

 

jag andas ingen

jag ser ingen

hör ingen

smakar ingen

doftar ingen

vidrör ingen

annan

än Dig

Du som vidrörde

mitt innersta

skapade mig ny

jag sa

jag vill omvända mig

förlåt mig mina synder

jag grät

stenhjärtat krossades

Du omvände mig

i min längtans nöd

Du förlät mina synder

Du tog mig i famn

sa välkommen hem

Du andades på mig

Du såg mig

Du hörde mig

Du smakade min smärta

Du låter mig dofta Dig

Du vidrörde mig

åter

och åter

igen

och

igen

jag har förstått nu

vad hjälper det att

vinna hela världen

men förlora sin själ

men Du fann mig

och förde mig åter

till Faders hjärtat

Tack!

 

kb

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-07 01:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2010-06-09

  Bibbi VIP
Så underbart, ljuvligt sköna ord.

Applåd och bokmärke.
2010-06-08

  rebecca d
ömt och vackert...vad vore livet utan denne vår far?
2010-06-07

  Anna*
Det där nödvändiga mötet med Fadern som frigör och förlöser till liv. Omvändelsen som är det avgörande där det gamla får bli förgånget och något nytt får komma, något gott, något fullkomligt. Då blir vi barn i Guds famn och får uppleva nåden och kärleken som fördriver all rädsla, en förtröstan som inte vet några gränser och där finns det en frid som övergår allt förstånd. Skulle vilja se att rubriken ändrades till jag andas ... alternativt ... Jag andas dig ... för det är resultatet ... bara en tanke =0)
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP