Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofta nog är det korta formatet en säker källa till njutning. Haiku eller senryu, citat eller klokord, aforism, paradox, parafras och allt vad det kallas för. Betraktelser av olika slag för att försätta läsaren av dem i en viss stämning.


Senryu nr 860 - om kärlek






Kärlek kan vara
litet som att dricka juice
det kittlar magen




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2010-06-07 09:47



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Eller så får man halsbränna. =) Härliga rader. =)
2010-06-07

    ej medlem längre
Minst ett glas om dagen behöver man ;-)
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP