http://www.youtube.com/watch?v=_H_oFM-r_ag

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=_H_oFM-r_ag




Detta är SKA

min kyss skulle vara

som en mäktig explosion

som vatten i sahara

som en two tone-ton

och du skulle säga:

"du har oanad talang!"

jag skulle inte väja

för en sådan komplimang

 

 

vågorna skulle rulla

som vågor alltid gör

min lilla kulla gulla

kan spela på gehör

vi sjunger hela natten

på samma gamla sång

en sång om vilda vatten

och doft av fisk och tång

 

 

du skulle besvara

varje kyss med smultronsmak

jag skulle förklara

mig och framlägga min sak

då skulle du tysta mig

som iggys kinatjej

och jag skulle lyssna mig

så stark och klok på dig

 

 

vågorna...

 

 

det syns att du har

gått igenom svåra ting

lägg ner ditt försvar

så tar jag av mig min ring

svälj ner sista tuggan

av frukostsmörgåsen

kliv ut ur din skugga

jag vill vara din vän

 

 

vågorna...

 

LARZ GUSTAFSSON   7/6 2010

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-07 15:05



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En låt där du är som allra mest till din fördel! Tonfallet är ditt, inte att ta miste på. Och Ska passar dig!
2010-06-07

  Anders Nordlander VIP
vackert Larz!
2010-06-07

  firefire
denna var riktigt bra,som alltid snygga rim helt i min stil med Iggy och ska och hela dikten,jättefin och kärleksfullt skrivet till din kulla;)
2010-06-07

  anits VIP
Så ljuvligt vackert och längtansfullt
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP