Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade inte tänkt skriva en enda text igen, är så jävla less på allting och snart är det fest med vännerna igen och imorgon är det städdag och det är ju visserligen roligt men annars är ju det mesta bara skit i alla fall...


Nästan ingenting om sex IV





jag vill inte
åka iväg på
semester på semestern

jag vill bara
sticka huvudet i
sanden och sova

till någon gång
i september... sedan
kommer allt att

vara som vanligt
igen och jag
kan cykla vidare

i livets ekorrhjul
utan att behöva
tänka på ensamheten

(bonka, bonka, bonka
banka, banka, banka
binka, binka, binka)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-08 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP