Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sammanföra människor. Att promenera. Att sitta på en parkbänk och filosofera.


Möte

Och allt som jag hade önskat

och inte vågat sätta ord på

fick jag den dagen

idag

på bänken



Stadsparken lummig och

andas nära mig

andas på mig

var mig nära

tänkte jag



Samtal om integritet

om integritetsbevarande

i en värld full av tvivel

och utfläkning




En god vän

på vänster sida

och en älskad fästman

på höger




En ledig dag

kan man önska sig mer?




Fri vers av Tea Alex
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-09 22:48



Bookmark and Share


    misan
=)
2010-06-11

  Carola Bouvin
Härliga är dessa dagar.
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex