Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har många språk, du och jag.


.....och jag är din

Jag vill lova dig så mycket

men orden räcker inte till

rent verbalt kan jag inte ge dig mer

än jag redan gett



Jag älskar dig

jag älskar dig

jag älskar dig

och jag är din



Till slut stannar klockan

och det vi har kvar

är det vi lovat

på andra sätt

med andra språk

i andra världar






Jag älskar dig

jag älskar dig

jag älskar dig

och jag är din




Fri vers av Tea Alex
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-09 22:57



Bookmark and Share


  Anna*
Så fint skrivet! Av alla de språk vi talar är kärleken det största!
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex