Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLENS FLAGGA

 

om håret är själens flagga

så har du en vacker själ

du är ingen elak hagga

som bryter sig in och själ

är ögonen själens spegel

så susar din säv av lust

så böljar ditt hav av segel

så blommar det längs din kust

om kroppsspråket talar sanning

är du lite lätt nervös

en människa i förvandling

en skälvande liten tös

om sommaren lever upp till

de hyllningar som den får

så visar du mer av det som

du flaggar för med ditt hår

 

LARZ GUSTAFSSON 12/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-12 11:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och berörande
en underbar text
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP