Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

död

När någon har gått bort
betyder det då
att personen inte längre finns vid liv?
att personen har dött
är död
borta för alltid?

För mig
känns det precis
som att du är död
borta
och aldrig mer kommer
komma tillbaka

Jag tycker inte om
den känslan
för tänk om
du tänker komma tillbaka
om du ändrar dig
du kanske kommer
förstå

då kommer jag ju
senare
behöva sörja din död
en gång till

älskling
snälla kom tillbaka
jag har aldrig behövt
begrava
någon jag älskar
tvinga mig inte
att behöva
begrava dig




Fri vers av MajjaC
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-12 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MajjaC
MajjaC