Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädsla tror jag kommer ur stunder vi inte har kontroll.


Rädslan som ingen ser

Först vet man inget,
endast känslan av törst

Man litar, man delar,
bit för bit

Man kämpar, man velar
varenda sekund

Alla tankar, som bankar,
tungt, ovarsamt

Älskar, älskar inte
fram till sista rosen

Tystnaden förlängs..
...Älskar...









Fri vers av Anthony H
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-13 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anthony H