Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SITTER BARA HÄR

 

här sitter jag

och kan väl annat

men har ingen lust

det fläktar rätt behagligt

via västanvindens pust

visst gör man sig bekymmer

men det vägrar jag i dag

och är den inte skriven

vill jag bryta mot din lag

 

LARZ GUSTAFSSON 13/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-13 21:28



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbart att bara vara, det behover varje manniska...
2010-06-14

  rebecca d VIP
:-)
fin liten dikt...
åskådligt...och enkelt...
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP