Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

Jag står i mitten
Framåt?
Kanske bakåt
Jag vet inte vart
vet inte hur
inte när
jag ska
röra på mig
nu?
Kanske sen
Jag vet inte
Det får vänta
Bara lite till
Bara tills jag vet
Vilket håll jag ska gå.




Fri vers av MajjaC
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-14 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MajjaC
MajjaC