Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite lånat, lite nytt


Mot din rygg

Älskar ligga mot din rygg.
Älskar lägga huvudet emot din rygg.
Älskar ryggen. Älskar mina läppar mot din rygg.
Älskar dig och älskar ryggen. Älskar omfamna dig med mina läppar mot din rygg.
Älskar dig och älskar ryggen.
Rygga inte för mig. Jag älskar dig.




Fri vers av Lina Olivia
Läst 470 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-14 16:18



Bookmark and Share


  Zandor
Härligt....när man känner så
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lina Olivia
Lina Olivia