Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Alla dessa kvinnor som raggar (män)' av tramp, inspirerte här (hon eller han, som är tramp, hade visst vatt på claes ohlson eller någon annan krog för trädfällare och moped-ister)


Kritik på en text (460) - Rätt omgivning





jaså, är det
till dit man
går för att

ragga, själv har
jag hittills efter
att ha läst

en bok med
noveller som av
Guy de Maupassant

trott att kyrkogården
var en plats
att gå, till.

Nu har du
givit mig en
helt annan vinkelsyn

på det hele...
...jag tror hon
såg ner på

dig för att
hon jobbar i
skoaffär och deras

yrkesskada är att
de tror de
kan analysera en

människa utifrån vilka
som skor du
har på dig.

Ja, vad du
som har på
fötterna (dina) alltså




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-15 10:41



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
"hon jobbar i
skoaffär och deras

yrkesskada är att
de tror de
kan analysera en

människa utifrån vilka
som skor du
har på dig." KUL!
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP