Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUNIFER

hakuna matata

du går i din sommar

med lätta steg

bekymmerlöst lycklig

och ingenting hindrar dig

på din väg

en sommarprinsessa

 i gävle i juni

en vacker syn

du vandrar i solsken

och svalorna kretsar

mot sommarskyn

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14-15/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-15 12:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader!
2010-06-15

  Måna N. Berger
En tilltalande sommarbild! Och vilket vackert namn!
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP