Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HON VET SÅ VÄL

hon vet så väl att

han följer henne med blicken

så därför går hon lite extra sensuellt

all den där makten

ger henne den kicken

som gör att livet ter sig

extra speciellt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-17 17:28



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
och just genom den där blicken
som magnet för en längtan att röra
fast bara i tanken,
och hon vet så väl….
just bara i tanken

Hälsning
Kjell
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP