Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanyler i korgen.

Han la dem där...

kanylerna...

Näää, jag är ingen knarkare...

HAHAHHAAAA...en 34 årig 2 barns mamma,
men visst, det har hänt förr..

Icke sa nicke...annan medicin i de sprutorna...

men nu ligger de där..

i papperskorgen..

i plastgrejen...

så att barnen och soptjommarna INTE kan skada sig...



Family Guy är på tv....
Jag älskar family guy.

Hej då.




Fri vers av theloglady
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-17 20:39



Bookmark and Share


  ROMPERSTOMPER
Och så snodde du min titel BA

Men dikten är din baby

bra flyt
2010-06-22

  Mikael Llewyn Novac
haha jag log stort genom hela texten!
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

theloglady
theloglady