Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag måste ta ett bad och kan därför inte fortsätta på den här novellen just nu, men om du bara tar ett glas terpentin mot det onda i magen så är jag snart tillbaka och fyller i några luckor i den här påbörjade kalendern


Bänglamark






Jag satt som
vanligt på en
parkbänk i Drumlegården

drack ur en
flaska Hyacint inlindad
i ett brunt

kuvert från Skratteverket
när bängen blåste
förbi med skohornen

tjutande i vinden.


forsätttning följer nog i nästa kapitel




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-18 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP