Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Kärleken talar' av *Mysjkin*, inspirerade till den vassa kritiken (orden 'om man så säger' i textens slut, är med bara för att bekräfta formatet) kvinnan till vänster i bild representerar min själ, medan hon till höger, min kropp


Kritik på en text (463) - Som kärlek





jag älskar mig
själv förbehållslöst, men
med vissa undantag

som skall få
vara med för
att som kunna

bekräfta regeln, vilket
betyder att jag
älskar mig, själv

allt och alla
blott selektivt, om
man så säger




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-18 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP