Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småbarnstassar

Andas
Ännu är vi barn.

Unga fötter
Men väldigt gamla själar

Ändå ligger bekymmersrynkor som fåror i våra pannor.
Vi borde inte veta allt.



Andas
Ännu är vi barn.

Släta ansikten
Men vi rynkar ändå näsryggen

Besvikna på människans destruktiva beteende.
Vi förstör jorden.



Andas
Ännu är vi barn.

Små händer
som lämnar stora röda märken

Våld föder våld, så borde inte idioti föda idioti?
Vi borde kämpa för varandra.



Andas
Ännu är vi barn.

Stora rädslor
för bristen på empati

Det är svårt att vara stark i en hård och kantig värld.
Så jag följer inga strömmar.



Andas
Ännu är vi barn.

Vackra själar
Fyllda med hopp och tro

Dansa till lätta steg till glada toner i högt gräs.
Vi borde lindas in i blomblad.




Fri vers av NewBackwards
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-19 12:34



Bookmark and Share


  Saru
Vackra fina, jag är med dig.
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

NewBackwards
NewBackwards