Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Delvis inspirerad till av 'Vilsen Anette hittar vägen' till att skriva denna lilla parafras på en liknande text jag skrev redan på den tiden.


Sex kan vara en skön tid på dygnet





...jag älskar reklam!
Det är programmen
vilken den letar

sig in i
som jag har
så svårt för...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-19 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP