Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här skulle det ha kunnat stå en som klargörande text för den text jag skrivit nedan, men jag finner inte just i detta nu ord för att göra just detta och lämnar med varm hand över till envar presumtiv läsare att själv tolka...


När som solen ger gryningen sin lyster





När jag föddes
dog det massor
av människor och

det har en
smula tyngt mig
under årens lopp.

Men så kom
jag på att
när jag själv

dör en vacker
för att inte
säga förtjusande dag

kommer jag inte
att vara ensam
och då kommer

det säkert att
födas minst en
som kan ta

min plats. Så
trösta dig, av
dessa mina ord.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-19 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP