Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidigare publicerad under namnet Ung på nytt, men rätt skall vara rätt!




Kärlekens pris


Värmebölja sommarklänning

klapp i rumpan, väderspänning!

Tyget fladdrar vilt i brisen

Kom! Vi fortsätter kurtisen

i mitt svala källarvalv.

Jag är brunstig som en kalv!

Nakna hudar värmebölja.

Vi har ingenting att dölja!

Ljuvlig är vår hejarklack

Tallyho, och hjärtattack.

Aftonsolen lyser röd

lycklig är hans heta död.




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-19 21:05

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  miraas
härlig!
2010-06-22

  lodjuret/seglare VIP
föll i skratt här, tänk dig en äppelpaj, ta tallriken full, jag har just bakat den och jag tänkte att du säkert ville smaka
2010-06-19

  Yrre VIP
Härlig och rosenröd spännande!
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP