Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FARVÄL

syréner blommar ut

det är naturens gång

säsonger tonar ut

som varje vacker spng

härnere är "farväl"

konstanten varje natt

när dagen tagit slut

och aldrig kan tas fatt

 

konvaljerna ska dö

och rosor likaså

farväl till älskad vän

som bara hälsat på

och vandrat på vår jord

en flyktig levnadsdag

farväl är regel här

och inte undantag

 

 

LARZ GUSTAFSSON    22/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-22 16:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skrivit om någotsom är
sant
2010-06-22

  Måna N. Berger
Inget är beständig, endast obeständigheten.
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP