Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYA TIDERNA

 

jag vet inte när dom kom

men kom, det gjorde dom

dom där som man brukar kalla för nya tider

dom smög väl sig kanske på

en dag under himmel blå

när gänget var involverat i gatustrider

en dag står dom bara där

och nu är dom alltså här

dom där som man alltid kallar för nya tider

sen avlöses dom på nytt

av nya som redan grytt

sen väller det andra vågor fram omsider

 

LARZ GUSTAFSSON 22/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-22 20:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärda rader
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP