Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturens skönhet frapperar, gör att själen aldrig tröttnar och gör människan till en helad varelse blott hon låter ögonen ta in hela härligheten till stormande glädje för ett möjligt försjunket sinne


Haiku om kärleken till sommaren





Lövträdens åter
kastande av ljuset ger själen
vingar i dagern




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-23 13:22



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker. =)
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP