Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.11.15
22.32



”Brudmarsch från Larshöga Jonke”


Så jag gläntar
på dörren din
kikar genom springan in

där du tvagar ditt hår
utmed sidan din

där du lämnar en tår
för flammande kind

ler åt mig
ditt ögonlock slutes

och allt jag ser

när du vänder dig om
doftar blomster

i ditt rum
växer minnen fram

hur du håller
din kam
hur du når
din tvål

och löddrar den

jag ser

din panna svettas
handled sveper
utmed muskler
och leder

just där
stannar du till

lutar din hals

och rodnar lätt




Fri vers av Nightngale
Läst 637 gånger
Publicerad 2005-11-15 22:45



Bookmark and Share


  Cris
Vackert! Ingen konstr kritik får du :)
2005-11-25

    Fia
Gillar den här dikten, den är härlig och mycket beskrivande. Många bilder får jag i mitt huvud.
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale