Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
– Joshua Radin http://www.youtube.com/watch?v=n9rK0aUPpZM


”Someone Else’s Life”



låt ljusen tändas
ur dina händer
för samman
allt som bländas

är ditt foto en bild
chimär av allt du är


lyss
vi sjunger en sång

där varje ton
är en och en och en
igen

ett minne fångat
inom dina händer
en längtan där

alldeles alldeles
nyss



and sometimes
it’s not easy
to tell the difference

or to know
what could be

and we get astonished
when we notice
something new

somehow
we walk through
life or desolation

and what to do
what to do
with all that is


keep everything close
so much closer than this

and I will believe
when you say

“Please, show me the way.”




Fri vers (Fri form) av Nightngale
Läst 288 gånger
Publicerad 2010-06-24 12:57



Bookmark and Share


  Baystream
Är inte alla bilder en önskedröm? Av något vi haft, aldrig fick eller för stunden kanske har.... som vi aldrig vill ska ta slut.
Så fort kortet är taget, är just det händelsen, det ögonblicket oss förbi.
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale