05.11.13   
07.00" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.11.13   
07.00



Talande


         Ni springer
           flaxande vingar vädras yra
leklust nära samvaro
      oskuldsfulla

Ni språkar
      förtvivlad konversation
      maler idisslingsfraser
  var gryning ni sitter
          på samma platser




Fri vers av Nightngale
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-11-15 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale