Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som vanligt finns det ingenting i bilden som förklarar någonting om innehållet i texten, jag valde de blott av anonymitetsskäl


Också en sorts deklaration






jag kan inte
flyga, men jag
hade inte varit

rädd för att
göra det, om
jag bara kunnat




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-25 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP