Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade



det var alltför länge sen
vi sågs och dagen gryr
nu långsamt tvekande
i sin rodnad att söka
dina spår blir svårare
år för år

jag erkänner
det var somom igår
vi sågs men ännu
är jag inte nöjd
för du flyr

skyndar bort
mot ofärdig och irrande
nästintill minneslös
inför kärleken igen
min vän kommer du
någonsin att förstå

du kan aldrig fly
dig själv undan det
går att förneka
tills du ändå står
där när insikten slår
dig

och det inte längre
finns någon
som helst väg
tillbaka




Fri vers (Fri form) av Nightngale
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-26 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale