Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OFÖRGLÖMLIG GRYNING

oförglömlig gryning

svala efterdyning

efter nattens hetta

mycket att berätta

glädjefylld och nära

var du, lilla kära

ljuvligt skön att famna

glad att jag fick hamna

hos er i det gröna

särskilt dig, min sköna

 

 

LARZ GUSTAFSSON   26/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-26 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP